Čítať viac >>

Bárta dostal zákaz, v Paneláku mu zháňajú dvojníka!

Postavu Milana Kordiaka potrebujú tvorcovia seriálu vrátiť späť, problémom je však zmluva v konkurenčnom seriáli na Markíze. A to je problém, ktorý teraz tvorca úspešného seriálu Andy Kraus musí vyriešiť.


Ako informovali média "Scenáristi ho musia vrátiť čo najskôr, no Alexander Bárta je stále viazaný zmluvou v Markíze, podľa ktorej mu zakazujú hrať v obidvoch televí­ziách naraz."


Andy Kraus by bol rád aspoň za jeden obraz „Linky okolo Angie sa nám v májových častiach vyhrotili do situácie, keď by sa nám hodilo, aby sa postava Kordiaka objavila aspoň na jeden obraz v Paneláku," no zrejme ani to mu nebude umožnené. "Keďže je však Ňusi zmluvne viazaný u konkurencie, musíme vymyslieť náhradné riešenie a preto sme bohužiaľ nútený hľadať jeho dvojníka, ktorého použijeme aspoň na jeden obraz,“ prezradil pre médiá Andy Kraus.


Konkurenčný seriál, v ktorom účinkuje aj Alexander Bárta, nie je diváckym hitom. Už od začiatku bojuje so zlou diváckou odozvou a nezáujmom divákov, dokonca v druhej sérií sa sledovanosť seriálu zhoršila. Napriek tomu však herec musí dodržať zmluvu, ktorú podpísal pred začiatkom nakrúcania seriálu.


Foto: Plus 1 deň

8 komentárov :

  1. Niéé, len dvojníka nie. Nepasuje to. Nepasovalo to ani pri Zuzane :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Suhlasím s vyššie uvedeným komentárom . Ani Dvvojníčka Henriety Mičkovicovej tak nevyzerala dobre , nepasovala tam :/ určite sa to dá aj nejak inak vyriešiť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no dalo by sa to vyriešiť, nedávať ho tam, odišiel už 2 krát, tak nech tam už nehrá, aj tak nikomu nechýba.

      Odstrániť
    2. tak možno tebe nebude ale niekomu aj chybat bude

      Odstrániť
  3. Súhlasím s predošlými komentármi jeho dvojník by bol odveci tak ako aj dvojník Henriety Mičkovicovej ked tam prišla ta akože Zuzana prvý raz vôbec som nevedela kto to je kým nehovorili jej meno atak bolo to odveci a radšej by som počkala aby sa alex mohol vratiť ved už aj tak dlho chýba tak ešte počkame original je len jeden :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V podstate je už jedno koho a čo tam dajú, panelák som prestal sledovať,všetko sa tam točí okolo detí, rozhovory sú rovnaké,aj zápletky.Možno by bolo načase už skončiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to radsej nech pride original, dvojnik je hovadina, to nebude ono

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...