Čítať viac >>

Výroba je zastavená, Juraj Slezáček ešte nie je zdravý. Vyjadrenie tvorcov seriálu a Jojky k danej situácii


Ako sme vás už pred pár dňami informovali, obľúbený herec Juraj Slezáček musel podstúpiť operačný zákrok - operácia ciev na nohách.


Včera popoludní mal prvú výrobu po jeho plánovanej operácii, ale v pondelok večer volal produkcii, že má teplotu a necíti sa dobre. Vraj mu ani lekári ešte neodporúčajú, aby začal pracovať. Produkcia ešte v noci volala hercom, že výroba sa ruší a taktiež zrušili výrobu aj na piatok. Tieto informácie sa objavili dnes v médiách.


Výrobu seriálu Panelák sme museli prispôsobiť dlhšej rekonvalescencii pána Slezáčka. Prajeme mu veľa zdravia a dúfame, že bude čoskoro v poriadku, tak znie oficiálne vyjadrenie k zrušenej výrobe seriálu Panelák.


Uvidíme ako sa bude cítiť a podľa toho sa zariadi nasledujúci týždeň. Možno budú musieť tvorcovia upravovať aj scenáre ak zostane pán Slezáček dlhšie PN, prajeme mu skoré uzdravenie a veľa sily, dodala na záver PR manažérka TV JOJ, Katarína Nosková.


My sa pripájame a pánovi Slezáčkovi prajeme rýchle uzdravenie, veľa zdravíčka, pozitívnej energie a aby bol čo najskôr v jeho povestnej dobrej nálade.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...